Business boost

Er du klar til Next step? 

Next step - udtalelse fra Chokolicius

“Jeg har siden foråret 2023 haft et tæt samarbejde med Nadia fra Østerskovhus. Hun har selvfølgelig hjulpet mig med en masse fantastiske billeder til min markedsføring. Både produktbilleder, men også stemningsbilleder fra min virksomhed. Jeg er nystartet med min lille iværksættervirksomhed og jeg kan se hvor meget der er sket i den tid Nadia har arbejdet med mig og min business. Hun har formået at sætte retning og skabe min visuelle identitet præcis, som jeg havde tænkt den skulle være, men som jeg ikke selv formåede at udtrykke.

Nadia har skabt en kæmpe værdi og sammen har vi flyttet min virksomhed til next step. Omsætningen er steget markant og jeg er blevet knivskarp på prioritering. Hvad giver mig værdi både menneskeligt, men også på bundlinjen. Hvilke opgaver skal jeg fokusere på og hvilke skal jeg turde at give slip på.

Østerskovhus er for mig nu en del af min bevidsthed, hver gang jeg går til en ny opgave!”

Er det her dig?

Du har opbygget din virksomhed med stor passion og drift og er nu klar til at tage næste seriøse skridt?

Du drømmer om at sætte din hverdag og indtjening i system, så du hver måned kender resultatet?

Du er klar til at udbrede kendskabet til dit brand, så flere kan få glæde af netop det som din virksomhed tilbyder?

Er du klar til?

At arbejde fokuseret på at øge din omsætning og nå nye økonomiske mål i din virksomhed?

Gå nye kreative veje for at visuelt tiltrække de rigtige kunder?

Ikke længere at være nervøs for hvordan din virksomhed skal overleve fremtiden?

Hjemmeside

Ved at have fokus på kunderejse, design og formidling kan du øge dit salg via hjemmeside. 

Markedsføring

Mangler du retning i din markedsføring? Med et Business boost forløb kan vi planlægge din markedsføring. 

Personlig udvikling

Vil du udvilke dig professionelt sammen med din virksomhed? 

Boost din virksomhed

Dette får du:

Business Boost tilbyder iværksættere en målrettet opkvalificering af deres kompetencer og viden for at styrke deres virksomheder.

Pakkeløsning til 5200 kr. ekskl. moms

Online eller fysisksparring á 4 x 2 timer.

Modul 1: Hvem er din kernekunde?I dette første modul af vores online sparring vil vi dykke ned i at identificere din kernekunde – den centrale
persona, som din virksomhed er designet til at betjene.

At forstå din kernekunde er afgørende for at skabe
effektive markedsføringsstrategier, udvikle produkter og tjenester, og skabe en stærk forbindelse til dit
marked.

Modul 2: Hvad er din kernefortælling?
I dette andet modul af vores online sparring vil vi udforske, hvad der udgør din kernefortælling – hjertet af din virksomheds identitet og værdier. Din kernefortælling er det narrativ, der definerer, hvem du er som virksomhed, hvad du står for, og hvad der gør dig unik i markedet.

Modul 3: Kampagneopsætning og annoncering på sociale medier
I dette tredje modul af vores online sparring vil vi udforske kampagneopsætning og effektiv annoncering på sociale medieplatforme. Sociale medier er en kraftfuld kanal til at nå din målgruppe og skabe engagement
omkring dit brand og dine produkter eller tjenester.

Modul 4: Skrifttyper, logo, opsætning af typografi og valg af farvepalette
I dette fjerde og sidste modul af vores online sparring vil vi dykke ned i udviklingen af din virksomheds visuelle
grafiske identitet på sociale medier. Dette omfatter valg af skrifttyper, udformning af logo, opsætning af
typografi og valg af farvepalette, som vil danne rammerne for din visuelle kommunikation.

Leder du efter en skræddersyet løsning?

Det er muligt at tilpasse modulerne så du opnår de kompetancer du står og mangler. Søger du hjælp til noget specifikt, så tøv ikke med at kontakte mig og jeg vil hjælpe dig godt videre.