Hjemmeside

Leder du efter en ny hjemmeside?

Hjemmeside design med fokus på den gode fortælling

Lad Østerskovhus designe din nye hjemmeside. Vi lægger vægt på historiefortællende billeder, lækker visuel opsætning og den gode kunderejse.

Det er essentielt at være transparent omkring din virksomheds identitet og værdier, da dette er med til at opbygge troværdighed på din hjemmeside.

Dette opnås blandt andet gennem en stærk visuel identitet og et veludført design. En svag eller generisk hjemmeside, som blot er baseret på standard skabeloner, kan være forvirrende for besøgende.

Når det kommer til design af hjemmesider, er det afgørende at skabe en behagelig brugeroplevelse og samtidig holde designet ryddeligt og overskueligt. Dette indebærer at sikre, at alle visuelle elementer er relevante for indholdet, at navigationen er intuitiv, og ikke mindst at designet er af høj kvalitet.

All around pakken

Denne unikke pakkeløsning giver dig en fuldfunktionsdygtig hjemmeside klar til brug. Pakken indeholder:

  • 3-5 sider
  • Billeder & video
  • opsætning
  • Basis SEO

Pris: 10.000 kr. ekskl. moms

Landing page

Denne unikke løsning giver dig en online tilstedeværelse som er nem at vedligeholde og giver dine kunder den gode fortælling på en nem og overskuelig måde.

Pakken indeholder:

  • 1 side
  • Billeder & video
  • opsætning
  • Basis SEO

Pris: 5000 kr. ekskl. moms

Billeder

Med en hjemmesideløsning hos Østerskovhus får du billeder med i prisen

Video

Med en hjemmesideløsning hos Østerskovhus får du video med i prisen

Ingen abonnements binding

Med en hjemmesideløsning hos Østerskovhus er der ingen binding. Alt bliver sat op så du efterfølgende kan vedligeholde siden uden ekstra omkostninger. 

Hjemmeside uden ekstra gebyrer

Vi mener det skal være overskueligt at få en hjemmeside. Der er mange skræmm historier med bureauer som bondefanger virksomheder i årevis med abonnementer på hjemmesider.

Derfor sætter Østerskovhus en ære i at levere hjemmesider uden binding og med overskuelig priser. Har du brug for en visuel smuk hjemmside med et interagerende design, så tøv ikke med at tag kontakt.