Bryllupsfotograf i Jylland

bryllupsfotograf

Billede af gæster fra Bryllup

Har du spørgsmål til bryllupsfotografering er du velkommen til at kontakte mig

12 + 1 =

Ved bestilling af bryllupsfotografering betales der 2000 kr. af beløbet ved booking for at sikre datoen. Beløbet vil efterfølgende trækkes fra den valgte pakkes beløb. Det resterende beløb betales senest 8 dage efter brylluppet, hvorefter I vil modtage et online galleri med jeres billeder.

Kørsel gældende ved pakke I & II 4 kr. pr. km. Broafgift 500kr.

At booke en bryllupsfotograf er en tillidssag og en investering i jeres dag

Vil I undgå opstillede billeder? Lad mig hjælpe jer med at skabe bryllupsbilleder som fremstår naturlige. Når I booker Østerskovhus til jeres bryllup sikrer jeg mig at stemningen og kærligheden som fylder dagen bliver foreviget.

Mit fokus ligger i at fange kontakten og kærligheden i de blikke som bliver sendt igennem luften og som skaber kemien imellem jer som brudepar. Jeg kommer altid med en plan for dagen, men er åben overfor de muligheder som spontant opstår, da det ofte er på rejsen frem for destinationen hvor livet leves og øjeblikkene skabes.

Alle er unikke, det samme gælder for bryllupper. Derfor vil jeg altid før en bryllupsfotografering mødes og have en snak om hvilke tanker og ønsker I har til dagen. Her vil jeg også fortælle om, hvordan det vil være at have mig med som bryllupsfotograf på dagen og om hele forløbet fra fotografering til levering. På denne måde skabes nogle trygge rammer for jeres dag.

Jeg kører som bryllupsfotograf i Jylland på Fyn og Sjælland. Jeg har arbejdet som bryllupsfotograf i mange byer blandt andet Århus, Odense, Kolding, Haderslev og København

Bryllupsfotograf i Jylland

Vil I huske jeres dag og opleve de momenter i jeres fest, hvor I ikke selv var til stede så book jeres bryllupsfotografering hos Østerskovhus.

Med Østerskovhus som bryllupsfotograf, får I foreviget jeres bryllup med alt hvad det indebærer af stemning, kærlighed, glædestårer og smil.

Drømmer i om bryllupsbilleder som: 

  • Indeholder en stemning og følelse fra dagen
  • Ikke er opstillede og som fanger de ægte smil
  • Billeder taget af en professionel fotograf, som forstår at være fluen på væggen
  • Billeder som i årevis vil huske jer på og minde jer om stemningen og kærligheden til jeres bryllup

Jeg er en fotograf som altid møder op med forslag til poseringer og gode ideer til fotobaggrunde, således at det eneste I skal tænke på er at nyde dagen med alle dens indslag.

Bryllupsfotograf i Århus

Bor I i Århus kan I med tryghed booke mig som jeres bryllupsfotograf. Jeg har boet i byen i godt et årti og kender mange smukke lokationer for bryllupsfotografering.

Bryllupsfotograf

Hvad koster en bryllupsfotograf

Har I svært ved at gennemskue hvad en bryllupsfotograf koster? og hvad pris de tager for deres pakkeløsninger? 

Priser på bryllupsfotografering kan variere alt efter hvor i landet fotografen er placeret. Når du booker en heldags bryllupsfotografering hos Østerskovhus (bryllupsfotograferings pakke III & IV) er kørsel inklusiv, uanset hvor i landet du befinder dig.

Bryllupsfotograf i Jylland, på Fyn og Sjælland. 

Det betyder, at ligemeget om I befinder dig i Århus, Odense eller København og søger efter en bryllupsfotograf, så kommer jeg gerne til jer.

Hvad koster en bryllupsfotograf

Når du booker en bryllupsfotograf til dit bryllup bruger fotografen op til 14 timer på en dag inklusiv kørsel. Derudover har fotografen den opgave at sortere i over 2000 billeder fra jeres bryllupsdag. Ud af disse bliver mindst 300 billeder redigeret. Det estimerede tidsforbrug på en bryllupsfotografering når derfor op på 35-40 timer. Derfor ser du ofte priser som almindeligvis ligger på 20.000-30.000 kr.

Har du spørgsmål til mine bryllupspakker og/eller priser er du altid velkommen til at kontakte mig.