Velkommen til Østerskovhus

Jeg hedder Nadia Schmidt Larsen og stiftede i 2021 Østerskovhus. Jeg har en Cand.mag. I Klassisk arkæologi med speciale i museologisk formidling. Jeg arbejder strategisk med formidling og kæder min lange videregående uddannelse sammen med mine kompetencer som fotograf således at jeg formår at give mine kunder det rigtige materiale skræddersyet til deres virksomhed. Jeg er en dygtig kommunikator og har et skarpt øje for detaljer.

Ønsker I rådgivning eller sparring omkring et fremtidigt projekt er I altid velkomne til at kontakte mig.

Det er muligt at skrive til mig på mail. Jeg bestræber mig altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og i langt de fleste tilfælde, allerede indenfor et par timer.

Kompetancer

Se portfolie

Jeg har erfaring indenfor en bred vifte af opgaver. Når det kommer til at skabe en visuel identitet for virksomheder, ligger mine kerneområder indenfor:

  • Erhvervsfotografi
  • Protrærbilleder
  • Produktbilleder
  • Bryllupsfotografi
  • Fotokampagne

Ønsker du at booke et mediebibliotek, kan dette gøres via min online kalender. Her er det også muligt at vælge rate-betaling, så du kan dele prisen ud på 5 delbetalinger á 2500,-.

 

Vi har lige haft den dejligste dag med Nadia på Stranden ved Hejlsminde, og vi har fået de skønneste og mest naturlige billeder, stemningen er magisk, Nadia har virkelig fanget de der små særlige øjeblikke, vi er dybt taknemmelige, og kan på det varmeste anbefale Nadia, som er super sød og dygtig til at skabe en god kontakt.

– Annette Gamsborg

Her er man garanteret nogle virkelig lækre billeder! Man føler sig så godt tilpas i Nadia’s hænder. Vi er ikke lige de bedste til at få taget billeder, da vi aldrig ved hvordan vi skal stå eller hvad vi skal gøre. Men Nadia guidede os hele vejen igennem og det blev bare til det mest naturlige at stå foran kameraet ved hende.

Der bliver svaret meget hurtigt hvis man har spørgsmål og hun har nogle rigtig gode ideer til billeder!

Vi vil kun varmt anbefale østerskovhus! Vi ved at det er dem vi vil bruge fremover virkelig god service og helt nede på jorden

-Stefanie Madsen