Bryllupsfotografering

pakkeløsninger

SKAL VI MØDES TIL EN UFORPLIGTENDE SNAK OMKRING JERES STORE DAG?

Bryllupsfotografering er en tillidssag og en investering i jeres dag

Vil I undgå opstillede billeder? Lad os hjælpe jer med at skabe billeder som fremstår naturlige. Når I hyrer Østerskovhus til jeres bryllup sikrer vi os at stemningen og kærligheden som fylder dagen bliver foreviget.

Vores fokus ligger i at fange kontakten og kærligheden i de blikke som bliver sendt igennem luften og som skaber kemien imellem jer som brudepar. Vi kommer altid med en plan for dagen, men er åben overfor de muligheder som spontant opstår, da det ofte er på rejsen frem for destinationen hvor livet leves og øjeblikkene skabes.

Alle er unikke, det samme gælder for bryllupper. Derfor vil vi altid før en bryllupsfotografering mødes og have en snak om hvilke tanker og ønsker I har til dagen. Her vil vi også fortælle om, hvordan det vil være at have os med som fotograf på dagen og om hele forløbet fra fotografering til levering. På denne måde får vi skabt nogle trygge rammer for jeres dag.

Ved bestilling af bryllupsfotografering betales der 1000 kr. af beløbet ved booking for at sikre datoen. Beløbet vil efterfølgende trækkes fra den valgte pakkes beløb. Det resterende beløb betales senest 8 dage efter brylluppet, hvorefter I vil modtage et online galleri med jeres billeder.

Kørsel 4 kr. pr. km. Broafgift 500kr.

Bryllup

Få foreviget dit bryllup med alt hvad det indebærer af stemning, kærlighed, glædestårer og smil.

Jeg møder altid op med forslag til poseringer og gode baggrunde, således at det eneste I skal tænke på er at nyde dagen med alle dens indslag.

Vil I huske jeres dag og opleve de momenter i jeres fest, hvor I ikke selv var til stede så book jeres fotografering i dag.