Erhvervsfotografens Mediebibliotek

Du har bygget din virksomhed op med passion og hårdt arbejde, men matcher dine billeder dit produkts kvalitet og egenskaber?

Hos Østerskovhus er fokus på den stemning, følelse og værdi som dit produkt eller ydelse repræsenterer. Jeg skaber billeder som gør, at jeres kunder klikker dem ind i indkøbskurven. Jeg har en bred erfaring indenfor markedsføring, som sikrer jer en visuel salgsstrategi der rammer din kernekunde.

Mere end bare billeder

Den personlige relation skaber salg. Mennesker handler med mennesker. Tiderne har ændret sig og salget fra virksomheder finder i høj grad sted online på hjemmesider og SoMe platforme. Men hvem er det kunderne handler med?

Ved at investere i et mediebibliotek skaber du en personlig relation og en troværdighed omkring dit brand og produkt/ydelse.

Gør din medarbejder tydelig og giv kunden en fornemmelse af hvem de kommunikerer med uanset om det er over telefon, Facebook, LinkedIn, hjemmeside eller e-mail. Undgå at miste omsætning og kunderelationer fordi I ikke er synlige i jeres kommunikation.

Samarbejdspartnere

Billeder i brug hos

Opgradering af dit brand

Du har skabt en virksomhed. Det er en milepæl. Det er nu tid til at opgradere dit brand. Salg er bygget på tillid. Tillid skabes online af en troværdig købsoplevelse. Med flere års erfaring indenfor formidling og fotografering, ved jeg, hvor stærkt et værktøj billeder er for en virksomheds vækst.

Jeg hjælper jer hele vejen gennem processen. Ved et indledende møde afstemmer vi forventninger og undersøger hvilke værdier og udtryk din virksomhed ønsker at kommunikere. Med en minimal indsats kan din virksomhed stå stærkt på en tillidsvækkende og ærlig måde overfor både nuværende som fremtidige kunder.