Next step

Er du klar til Next step? 

Next step - udtalelse fra Chokolicius

“Jeg har siden foråret 2023 haft et tæt samarbejde med Nadia fra Østerskovhus. Hun har selvfølgelig hjulpet mig med en masse fantastiske billeder til min markedsføring. Både produktbilleder, men også stemningsbilleder fra min virksomhed. Jeg er nystartet med min lille iværksættervirksomhed og jeg kan se hvor meget der er sket i den tid Nadia har arbejdet med mig og min business. Hun har formået at sætte retning og skabe min visuelle identitet præcis, som jeg havde tænkt den skulle være, men som jeg ikke selv formåede at udtrykke.

Nadia har skabt en kæmpe værdi og sammen har vi flyttet min virksomhed til next step. Omsætningen er steget markant og jeg er blevet knivskarp på prioritering. Hvad giver mig værdi både menneskeligt, men også på bundlinjen. Hvilke opgaver skal jeg fokusere på og hvilke skal jeg turde at give slip på.

Østerskovhus er for mig nu en del af min bevidsthed, hver gang jeg går til en ny opgave!”

Er det her dig?

Du har opbygget din virksomhed med stor passion og drift og er nu klar til at tage næste seriøse skridt?

Du drømmer om at sætte din hverdag og indtjening i system, så du hver måned kender resultatet?

Du er klar til at udbrede kendskabet til dit brand, så flere kan få glæde af netop det som din virksomhed tilbyder?

Er du klar til?

At arbejde fokuseret på at øge din omsætning og nå nye økonomiske mål i din virksomhed?

Gå nye kreative veje for at visuelt tiltrække de rigtige kunder?

Ikke længere at være nervøs for hvordan din virksomhed skal overleve fremtiden?

Hjemmeside

Med et Next step forløb kan vi udvikle på din hjemmside

Markedsføring

Mangler du retning i din markedsføring? Med et Next step forløb kan vi planlægge dit årshjul.

Personlig udvikling

Vil du udvilke dig professionelt sammen med din virksomhed? 

Tag din virksomhed til Next step!

Dette får du:

4 x 4 timers fysisk sparring. Med mulighed for at udvælge nogle af nedenstående udvalgte ydelser:

  • Mediebibliotek á 70 digitale billeder
  • Profil/reklamevideo
  • 10 små videoklip
  • Planlægning og opsætning af  organiske opslag til dine sociale medier
  • Hjemmeside 
  • Katalog
  • Crowdfundingkampagne

Pris 20.000 kr. ekskl. moms.