Bryllupsfotograf i Jylland

bryllupsfotograf

At booke en bryllupsfotograf er en tillidssag og en investering i jeres dag

Vil I undgå opstillede billeder? Lad mig hjælpe jer med at skabe bryllupsbilleder som fremstår naturlige. Når I booker Østerskovhus til jeres bryllup sikrer jeg mig at stemningen og kærligheden som fylder dagen bliver foreviget.

Mit fokus ligger i at fange kontakten og kærligheden i de blikke som bliver sendt igennem luften og som skaber kemien imellem jer som brudepar. Jeg kommer altid med en plan for dagen, men er åben overfor de muligheder som spontant opstår, da det ofte er på rejsen frem for destinationen hvor livet leves og øjeblikkene skabes.

Alle er unikke, det samme gælder for bryllupper. Derfor vil jeg altid før en bryllupsfotografering mødes og have en snak om hvilke tanker og ønsker I har til dagen. Her vil jeg også fortælle om, hvordan det vil være at have mig med som bryllupsfotograf på dagen og om hele forløbet fra fotografering til levering. På denne måde skabes nogle trygge rammer for jeres dag.

Spar 20 % på bryllupspakke nr. III & IV ved booking inden d. 01/01-2024

bryllupsfotograf
bryllupsfotograf
bryllupsfotograf

Har du spørgsmål til bryllupsfotografering er du velkommen til at kontakte mig

10 + 11 =

Ved bestilling af bryllupsfotografering betales der 2000 kr. af beløbet ved booking for at sikre datoen. Beløbet vil efterfølgende trækkes fra den valgte pakkes beløb. Det resterende beløb betales senest 8 dage efter brylluppet, hvorefter I vil modtage et online galleri med jeres billeder.

Kørsel gældende ved pakke I & II 4 kr. pr. km. Broafgift 500kr.

Hvad koster en bryllupsfotograf? 

Bryllupsfotografering priser og pakkeløsninger

Prisen for bryllupsfotografering kan variere betydeligt, afhængigt af hvor i landet fotografen er baseret. Her hos Østerskovhus tilbyder vi gennemsigtige pakkeløsninger til bryllupsfotografering, uanset hvor i Danmark dit bryllup finder sted.

Lokationsspændvidde: bryllupsfotograf i Jylland, Fyn og Sjælland

Vores service dækker Jylland, Fyn og Sjælland. Uanset om du planlægger dit bryllup i Aarhus, Odense eller København, er vi klar til at forevige dine særlige øjeblikke med vores professionelle bryllupsfotografering.

Prisen for bryllupsfotograf

Ved booking af en bryllupsfotograf til din store dag investerer fotografen op til 14 timer, inklusiv transport. Derudover indebærer opgaven at sortere gennem mere end 2000 billeder fra bryllupsdagen, hvoraf mindst 300 billeder gennemgår professionel redigering. Dette resulterer i et estimeret tidsforbrug på 35-40 timer for en fuld bryllupsfotografering. Derfor ser du ofte priser, der typisk ligger i området fra 20.000 kr. til 30.000 kr.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål vedrørende vores bryllupspakker og priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe med at gøre din bryllupsfotograferings-oplevelse så mindeværdig og problemfri som muligt.