Fotograf i Jylland

ØSTERSKOVHUS DIN PERSONLIGE FOTOGRAF

Jeg hedder Nadia Schmidt Larsen og jeg driver virksomheden Østerskovhus.

Jeg arbejder til daglig som erhvervsfotograf og hjælper virksomheder med deres visuelle identitet. Som fotograf tror jeg på ærlig og troværdig formidling. Jeg portrætterer din virksomheds værdier, kultur og visioner og omdanner dem til visuelle historier, der efterlader en varig effekt.

I en verden, hvor førstehåndsindtrykket er afgørende for kunders købsrejse, er dit brands image dets største aktiv. Jeg elsker at skabe fængslende virksomheds- og brandingbilleder, der vækker genklang hos dit publikum.

Jeg tror på at en personlig relation skaber de bedste fotografiske resultater. Derfor arbejder jeg med det mindset, at når virksomheder booker mig ind til et samarbejde, at de opfatter mig som en dedikeret medarbejder og en del af deres team. Det skaber et godt arbejdsmiljø og en afslappet stemning.

Dette siger mine tidligere kunder:

“Jeg har siden foråret 2023 haft et tæt samarbejde med Nadia fra Østerskovhus. Hun har selvfølgelig hjulpet mig med en masse fantastiske billeder til min markedsføring. Både produktbilleder, men også stemingsbilleder fra min virksomhed. Jeg er nystartet med min lille iværksættervirksomhed og jeg kan se hvor meget der er sket i den tid Nadia har arbejdet med mig og min business. Hun har formået at sætte retning og skabe min visuelle identitet præcis, som jeg havde tænkt den skulle være, men som jeg ikke selv formåede at udtrykke.

Nadia har skabt en kæmpe værdi og sammen har vi flyttet min virksomhed til next step. Omsætningen er steget markant og jeg er blevet knivskarp på prioritering. Hvad giver mig værdi både menneskeligt, men også på bundlinjen. Hvilke opgaver skal jeg fokusere på og hvilke skal jeg turde at give slip på.

Østerskovhus er for mig nu en del af min bevidsthed, hver gang jeg går til en ny opgave!”

Maja Højgaard – Chokolicius

Hvad koster en fotograf

HVAD KOSTER EN FOTOGRAF?

Ja, hvad koster en fotograf egentlig og hvordan kan din investering tjenes hjem igen? Priser på fotografer kan variere meget. Jeg med den overbevisning, at dine billeder skal kunne tjene sig hjem igen indenfor en kort periode. Derfor er min pris som fotograf overkommelig.

Du har skabt en virksomhed. Det er en milepæl. Det er nu tid til at opgradere dit brands visuelle identitet. Salg er bygget på tillid. Tillid skabes online af en troværdig købsoplevelse. Med flere års erfaring indenfor formidling og fotografering, ved jeg, hvor stærkt et værktøj billeder er for en virksomheds vækst.

Jeg hjælper dig hele vejen gennem processen.

Ved et indledende møde afstemmer vi forventninger og undersøger hvilke værdier og udtryk din virksomhed ønsker at kommunikere. Med en minimal indsats kan din virksomhed stå stærkt på en tillidsvækkende og ærlig måde overfor både nuværende som fremtidige kunder.

Når du booker en fotograf betaler du kun fotografens pris for billederne, men du modtager et værktøj, som vil arbejde for dig selv når du sover.

fotograf

PRISEN SKAL VÆRE GENNEMSIGTIG!

Gennemsigtige fotografpriser – fordi ærlighed tæller

Hos Østerskovhus tror jeg på at gøre tingene enkelt og gennemsigtigt. Jeg ved, at det kan være udfordrende at finde den rette fotograf og at pristransparens spiller en afgørende rolle i den beslutningsproces.

Derfor er mine priser helt klare:

1-2 timers fotografering: 1500 kr. (ekskl. moms) Jeg tror ved at tilbyde mine kunder en overkommelig timesats, så kan du få den professionelle fotografering, du har brug for, uden ubehagelige overraskelser. Ydelsen starter fra jeg kører hjemmefra. Ved behov for yderligere timer tager jeg en timepris á 750 kr/timen.

Pris pr. billede: 200 kr ekskl. moms. Når du vælger Østerskovhus betaler du kun for de billeder, du ønsker. Jeg tager ikke gebyrer for skjulte ekstratjenester eller ekstraomkostninger – hvad du ser, er hvad du får.

Jeg er stolt af at tilbyde gennemsigtige priser, der gør det let for dig at budgettere din fotografering uden besvær. Du ved præcis, hvad det koster, og du kan frit vælge, hvor mange billeder du ønsker.

Gennemsigtighed er en nøgleværdi.

Du er altd velkommen til at kontakte mig for at diskutere dine fotograferingsbehov. Lad os sammen skabe uforglemmelige billeder uden at gå på kompromis med gennemsigtigheden.

*Kørsel i en radius af 30 km fra Østerskovhus inkluderet derefter 3,5 kr. pr kørt kilometer. Broafgift pålægges ved fotografering på Sjælland.

Fotograf I jylland

NÅR EN FOTOGRAF SKABER MERE END BARE BILLEDER

Den personlige relation skaber salg. Mennesker handler med mennesker. Tiderne har ændret sig og salg fra virksomheder finder i høj grad sted online på hjemmesider og gennem sociale medier.

Men hvem er det kunderne handler med?

Ved at investere i en fotograf skaber du en personlig relation og en troværdighed omkring dit brand og produkt/ydelse.

Gør dig og dine medarbejdere tydelig og giv din kunde en fornemmelse af hvem de kommunikerer med uanset om det er over telefon, Facebook, Instagram, LinkedIn, hjemmeside eller e-mail.

Undgå at miste omsætning og kunderelationer, fordi du ikke er synlig i din kommunikation.

bryllupsfotograf

SØGER I EN BRYLLUPSFOTOGRAF?

Fang tidsløse øjeblikke.

Jeres bryllupsdag er en enestående begivenhed fyldt med glæde, kærlighed og uforglemmelige øjeblikke. For at sikre, at disse dyrebare minder bliver smukt bevaret, har I brug for en dygtig bryllupsfotograf, der kan fange essensen af jeres særlige dag.

Hos Østerskovhus er jeg dedikeret til at skabe tidløse billeder, der afspejler magien og følelserne på jeres bryllupsdag. 

Vil I læse mere om mine bryllupspakker

Alle priser på mine bryllupspakker kan findes under fanen Bryllupsfotografering.

Samarbejdspartnere

Billeder i brug hos