Lavet af os

Her er vores projekter, som vi har arbejdet på
Hjemmesider
Brandingbilleder
Privatfotografering
Video
Equine portfolio

Voddersminde gårdbutik

En brandingfotografering som tiltrækker dine kunder

Ved at booke en brandingfotografering hos os får du mere end bare billeder. Du får et stærkt image og synlighed. Brandingbilleder viser din ideelle målgruppe hvad du kan. Lyse, flotte, velpositionerede billeder indbyder til tillid, interesse og kvalitet.
Museum Kolding
20/09/2021 - Staldgården, Kolding

DEN VÆRDI DU GIVER DINE BESØGENDE
Billeder skal være autentiske og vise din målgruppe hvad dit firma tilbyder. Vores samarbejde med Museum Kolding havde fokus på at skabe æstetiske flotte billeder, hvor den moderne museumsbruger kunne sig selv i de rammer udstillingen bød på.
CHARLOTTE MARCELL & HENNE MØLLE Å BADEHOTEL
29/10/2021

PERSONLIGHED – ANSIGTET BAG
Vis din målgruppe hvem du er, så du skaber tryghed omkring dine ydelser. Vores samarbejde med psykoterapeut og coach Charlotte Marcell havde fokus på hendes kursus ”Gå med mig”, som er et naturterapeutiskforløb med overnatning på Henne Mølle Å Badehotel. Her var det vigtigt at få naturen ind i billederne, så den ro hendes klienter finder her kan mærkes allerede i brandingbillederne.
Digitalbyvandring Museum Kolding
19/01/2022

Produkter i miljø eller med opstillinger, forstærker identiteten af brandet og produktet og kan benyttes i både salg og marketing sammenhænge. Imagebilleder fortæller en historie og øger købsadfærden hos forbrugeren. Specielle lyssætninger, baggrunde og rekvisitter er med til at fremhæve præsentationen af produktet. Der er uendelige muligheder for produktion af miljø eller imagebilleder. Østerskovhus tilbyder gerne uforpligtende rådgivning og hjælp hertil.
Staldgården
22/02/2022

KUNDEOPLEVELSER SOM SÆLGER ALLEREDE ONLINE
Vi lever i en verden, hvor vores kunder er digitale superbrugere. Dette stiller et større krav til, hvordan virksomheder skaber formidling og digital kontakt ud til deres kunder. Kunderne forventer personaliserede kundeoplevelser, hvor de på indlevende vis, på forhånd kan forestille sig deres oplevelse. Branding billeder har til formål at være salgsunderstøttende. De hjælper med at tiltrække, bearbejde og fastholde kunder.
Kystnær
13/03/2022

Kystnær er drevet af to kvinder hvis ambition er, at ændre personlige plejerutiner ved at fjerne plastflaskerne fra vores badeværelseshylder. De bruger lokale kystnære ingredienser i deres produkter, som de selv plukker. Kerneværdien i deres produkter, skal gå igen i deres brandingbilleder. Billederne skal være naturlige og et spejl af den målrettede bæredygtige profil, som virksomheden kommunikerer.
Linda Baum Art
18/03/2022

Portræt af en kunstner.
Et godt portræt er ikke kun en visuel repræsentation af en person. Det skal også indeholde en dybde og gengivelse af personens værdier og personlighed. Portrætter skal ikke nødvendigvis vise noget indlysende. Ved at bruge omgivelser, genstande, stemninger, poseringer og udtryk kan man arbejde med den visuelle fortælling igennem billedet komposition.
WILDFLOWERS
04/05/2022

Bæredygtige blomster dyrket uden sprøjtemidler og pesticider.

Lidt udenfor Kolding ligger Wildflowers et lille bæredygtigt gartneri med fokus på det naturlige. Østerskovhus var med til en workshopshop afholdt af indehaveren Lene. Igennem aftenen dokumenterede vi gennem billeder energien og stemningen, som dannede rammerne for den oplevelse deltagerne gik hjem med.
STEVELT BIGÅRD
26/05/2022

En blæsende torsdag morgen mødte 4 deltager ind på Østerskovhus for at deltage i Østerskovhus branding workshop. En af deltagerne var Stevelt Bigård som havde et behov for professionelle billeder af hans nyeste produkt, en honningsød gin med citrus. Brandingworkshoppen er henvendt iværksættere som ønsker at arbejde med markedsføring på sociale medier og samtidig få professionelt billedmateriale til en iværksætterpris.

Billeder som minder dig om det vigtige

En familie fotografering hos os kan forgå i naturen eller hjemme hos jer, hvor i er mest trygge. Når du modtager dit galleri vil det indeholde øjeblikke med hjertelig grin, leg og vigtigst af alt kærlighed.

En fotosession hos os er børnenes dag. Børn skal føle sig trygge og afslappede for at deres livsglæde og barnesind skinner igennem på billederne. Derfor har jeg altid planlagt nogle lege og aktiviteter, for at dagen ikke bliver en fotodag, men kvalitetstid med familien i naturen eller hjemmet.
På forhånd vil i få tilsendt en guide til, hvordan du bedst mulig får de bedste billeder ud af sessionen. Dagen sætter rammerne for billederne, da vi arbejder med naturligt lys. Jeg kan på forhånd have tilsendt dig nogle ideer til opsætning, som jeg gerne vil afprøve, men man kan ikke planlægge momenter af ægte glæde, derfor følger jeg oftest min intuition og ser hvad billeder der naturligt opstår.

Det er de små detaljer som er essensen i din familie. Derfor vil vi gerne have de ægte grin, som når børnene leger fangeleg med far eller deres små øjne som lyser kærligt, når de griner med mor. Det er magien bag Østerskovhus billeder. Her får du ikke kun portrætbilleder, men mulighed for at skrue tiden tilbage og huske momenterne fra da dine børn var yngre.

Hos Østerskovhus er oplevelsen lige så vigtig som selve billederne.

Klar til at skabe minder? Jeg vil glæde mig til at høre fra jer!

BABY-FOTO i eget hjem

Efter en fødsel kommer alle følelserne. Både med uro og glæde. Den første tid er noget helt særligt. Vi forstår det nok først helt rigtigt, når vi er kommet på den anden side af babygylp, amning, bleskift og utallige daglige putninger.


Lad mig hjælpe med at forevige den første tid

Billeder af den første tid er helt unikke og minder os om en tid, hvor livet ændrede sig for altid. Sandheden er desværre at denne tid hurtigt er forbi. Vi anbefaler derfor at bestille en nyfødt fotosession indenfor den første måned.

Hvordan foregår det?
Jeg kommer ud i jeres hjem. Alle billeder taget på dagen vil være nærbilleder og vi medbringer alle rekvisitter der skal bruges. Det er derfor ikke nødvendigt at bruge energi på at rydde op. Det vigtigste for os er at i får en god og rolig oplevelse. Der vil altid være plads til ammepauser og skiftepauser. Vi tager den tid det tager og har stor forståelse for alle følelser der kan komme.

Equine portfolio

Østerskovhus er kendt for at kombinere en magisk kreativitet med en dyb passion for heste i deres billeder. Billeder som sætter fokus på det unikke i forholdet mellem hest og rytter. Om du leder efter en fotograf til at fange personlige minder eller til professionelle produkt- og miljøbilleder vil Østerskovhus være det rette match. Vi leverer en høj kvalitet indenfor hestefotografering.