Lavet af os

Her er vores projekter, som vi har arbejdet på
Hjemmesider
Brandingbilleder
Privatfotografering
Video

Voddersminde gårdbutik

En brandingfotografering som tiltrækker dine kunder

Ved at booke en brandingfotografering hos os får du mere end bare billeder. Du får et stærkt image og synlighed. Brandingbilleder viser din ideelle målgruppe hvad du kan. Lyse, flotte, velpositionerede billeder indbyder til tillid, interesse og kvalitet.
Museum Kolding
20/09/2021 - Staldgården, Kolding

DEN VÆRDI DU GIVER DINE BESØGENDE
Billeder skal være autentiske og vise din målgruppe hvad dit firma tilbyder. Vores samarbejde med Museum Kolding havde fokus på at skabe æstetiske flotte billeder, hvor den moderne museumsbruger kunne sig selv i de rammer udstillingen bød på.
CHARLOTTE MARCELL & HENNE MØLLE Å BADEHOTEL
29/10/2021

PERSONLIGHED – ANSIGTET BAG
Vis din målgruppe hvem du er, så du skaber tryghed omkring dine ydelser. Vores samarbejde med psykoterapeut og coach Charlotte Marcell havde fokus på hendes kursus ”Gå med mig”, som er et naturterapeutiskforløb med overnatning på Henne Mølle Å Badehotel. Her var det vigtigt at få naturen ind i billederne, så den ro hendes klienter finder her kan mærkes allerede i brandingbillederne.

PRIVATFOTOGRAFERING

Skab minder som kan ses.

Hos os handler familie-, børne-, konfirmations- eller bryllupsfotografering om at lave unikke og flotte portrætter, der i generationer kan gå gennem familien. Vi har fokus på det ægte billede som indfanger de følelser og den stemning som situationen rummer. Billederne skal fremstå naturlige og indfange alle momenter om det er smil, glædestårer eller latter. Lad os fortælle jeres historie og vær med til at give jeres familie minder i generationer frem.