Portfolio

Cases og virksomheder

Case

Chokolicius

Chokolicius

Chokolicius startede deres samarbejde med Østerskovhus efter virksomheden kun var måneder gammel. Det betød en unik mulighed for at skabe et stært brand fra begyndelsen. 

Gennem vores samarbejde har fokus været på at skabe stemningsfyldte, stærke og mindeværdige billeder. Som producent er det en vigtig markedsfordel at kunne differencere sit produkt fra konkurrenterne. 

Efter et år er vores samarbejde “still going strong”. 

Case

Kystnær

Kystnær

Bag virksomheden Kystnær er Mette. Mettes ambition er at ændre personlige plejerutiner ved at fjerne plastflasker fra vores badeværelseshylder.

Kystnær bruger lokale kystnære ingredienser i deres produkter, som de selv håndplukker. Kerneværdien i deres produkter, skal gå igen i deres brandingbilleder. Billederne er alle naturlige med et spejl af den målrettede bæredygtige profil, som virksomheden kommunikerer.

Sæbe på et fad fra Kystnær
next step forløb

Østerskovhus

Et mediebibliotek som tiltrækker dine kunder

Bag Østerskovhus er erhvervs- og brandingfotograf Nadia Schmidt Larsen. Som fotograf har jeh base i Haderslev men arbejder i hele Danmark. Min største ambition er at skabe stærke visuel identiteter for virksomheder som vækker genklang hos deres kunder.

Ved at booke en fotografering hos Østerskovhus får du mere end bare billeder. Du får et stærkt image og synlighed. Billeder som indbyder tillid, interesse og kvalitet.

I galleriet nedenfor kan du se et udpluk af tidligere cases som Østerskovhus har arbejdet med.

Finder du inspiration i mine tidligere fotograferinger og drømmer du om at løfte din visuelle identitet kan du finde mine oplysninger under kontakt siden.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig.