Erhvervs- og brandingfotograf i Haderslev

Fotograf portfolio

Et mediebibliotek som tiltrækker dine kunder

Bag Østerskovhus er erhvervs- og brandingfotograf Nadia Schmidt Larsen. Som fotograf har jeh base i Haderslev men arbejder i hele Danmark. Min største ambition er at skabe stærke visuel identiteter for virksomheder som vækker genklang hos deres kunder.

Ved at booke en fotografering hos Østerskovhus får du mere end bare billeder. Du får et stærkt image og synlighed. Billeder som indbyder tillid, interesse og kvalitet.

I galleriet nedenfor kan du se et udpluk af tidligere cases som Østerskovhus har arbejdet med.

Finder du inspiration i mine tidligere fotograferinger og drømmer du om at løfte din visuelle identitet kan du finde mine oplysninger under kontakt siden.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig.

Chokolicius

Chokolicius er drevet af iværksætterkvinden Maja Højgaard.

Maja kreerer forskellige chokoladeprodukter, som hver især er håndlavet og unikke. Smukke både udenpå og smagfulde indeni. Chokoladen er fra en producent som leverer den bedste kvalitet, så alt i alt en fotografs drømmekunde.

I samarbejdet med Maja var fokus på at skabe billeder som viste kvalitet og et unikt visuelt udtryk som ikke før var set på chokolademarkedet i Danmark. 

Produkt fotograf
produkt fotograf

Kystnær

Bag virksomheden Kystnær er Mette. Mettes ambition er at ændre personlige plejerutiner ved at fjerne plastflasker fra vores badeværelseshylder.

Kystnær bruger lokale kystnære ingredienser i deres produkter, som de selv plukker. Kerneværdien i deres produkter, skal gå igen i deres brandingbilleder. Billederne er alle naturlige med et spejl af den målrettede bæredygtige profil, som virksomheden kommunikerer.

A sarees Story

A sarres Story er en lille butik i hjertet af Haderslev som genbruger brugte indiske saree’er ved at kreere nye designs og forvandle dem til nye styles, der tilføjer farver og livlige prints til den skandinaviske stil. 

En saree er den traditionelle, kvindelige beklædning i Indien. Den anses som værende deres primære beklædningsgenstand – også i den moderne garderobe blandt nutidens kvinder. 

Saree’erne er ofte givet videre i generationer fra kvinde til kvinde for at fejre specielle begivenheder i en kvindes liv. Som en gave på mærkedage. De danner et bånd mellem deres tidligere og nuværende ejer og skaber derved saree’ens egen historie.

Indehaveren Nilsa skulle bruge billeder som visuelt kunne fortælle de smukke sariers historie.

Læs mere på deres hjemmeside www.asareesstory.com

Karina Jensen

Foredragsformidler Karina Jensen bruger sit mediebibliotek på hendes hjemmeside, i foredrags præsentationer og sociale medier.

Hvordan kommunikerer du til din kernegruppe, hvad du laver og indenfor hvilket område du er ekspert? Et mediebibliotek tager dig rundt i alle aspekter af din virksomheder og viser hvem du er. Gennem billeder kan du give dine kunder et indblik i din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Under hjetet

En fotografering med fokus på natur og kvindelighed. Under hjertet havde inviteret Østerskovhus og tre gravide kvinder ud til fotografering ved havet. Under hjertet leverer fødekar og havde et behov for billeder som henvendte sig til gravide.

Museum Kolding

Billeder skal være autentiske og give din målgruppe et realistisk indblik i hvad din virksomhed tilbyder. Gennem samarbejdet med Museum Kolding var fokus på, at skabe æstetiske flotte billeder, hvor den moderne museumsbruger kunne se sig selv i de rammer udstillingen bød på med respekt for historieformidlingen.

Charlotte Marcell & Henne Mølle Å Badehotel

Personlighed og ansigtet bag. 

Vis din målgruppe hvem du er, så du skaber tryghed omkring dine ydelser.

I et samarbejde med psykoterapeut og coach Charlotte Marcell havde vi fokus på hendes kursus”Gå med mig”, som er et naturterapeutisk forløb med overnatning på Henne Mølle Å Badehotel. Her var det vigtigt at få naturen ind i billederne, så den ro hendes klienter finder her kan mærkes allerede i brandingsbillederne.

Digital byvandring Museum Kolding

Produkter i miljø eller med opstillinger, forstærker identiteten af brandet og produktet og kan benyttes i både salg og marketing sammenhænge.

Imagebilleder fortæller en historie og øger købsadfærden hos forbrugeren. Specielle lyssætninger, baggrunde og rekvisitter er med til at fremhæve præsentationen af produktet. Der er uendelige muligheder for produktion af miljø eller imagebilleder. Østerskovhus tilbyder gerne uforpligtende rådgivning og hjælp hertil.

Zelle II

Kundeoplevelser som sælger allerede online

Vi lever i en verden , hvor vores kunder er digitale superbrugere. Dette stiller et større krav til, hvordan virksomheder skaber formidling og digital kontakt ud til deres kunder. Kunderne forventer personaliserede kundeoplevelser, hvor de på indlevende vis, på forhånd kan forestille sig deres oplevelser.

Billeder har til formål at være salgsunderstøttende. De hjælper med at tiltrække, bearbejde og fastholde kunder.

Linda Baum Art

Portræt af Kunsteren Linda Baum

Et godt portræt er ikke kun en visuel repræsentation af en person. Det skal også indeholde en dybde og gengivelse af personens værdier og personlighed. Portrætter skal ikke nødvendigvis være noget indlysende. Ved at bruge omgivelser, genstande, stemninger, poseringer og udtryk kan man arbejde med den visuelle fortælling igennem billedet komposition.

Wildflowers

Bæredygtigte blomster dyrket uden sprøjtemidler og pesticider. 

Lige udenfor Kolding ligger Wildflowers et lille bæredygtigt gartneri med fokus på det naturlige. Østerskovhus var med som eventfotograf til en workshop afholdt af indehaveren Lene.

Aftenen blev dokumenteret gennem billeder med fokus på energien og stemningen, som dannede rammerne for den oplevelse deltagerne gik hjem med.

Stevelt Bigård

En blæsende torsdag  morgen mødte 4 deltagere ind på Østerskovhus for at deltage i Østerskovhus branding workshop. En af deltagerne var Stevelt Bigård som havde et behov for professionelle billeder af hans nyeste produkt, en honningsød gin med citrus. Brandingworkshoppen er henvendt iværksættere som ønsker at arbejde med markedsføring på sociale medier og samtidig få professionelt billedmateriale til en iværksætterpris.

Ribatejo Lusitano

Et storstået Lusitano stutteri i Gram med førsteklasses hingste og fokus på dyrevelfærd og avl. Billederne skulle afspejle den kvalitet og energi som matchede hestenes personlige egenskaber og udstråling. Derudover var der fokus på at fange avlshoppernes moderlige omsorg for deres føl.

Positiv horsemanship V/ Julie Keller

Julie Keller arbejder som underviser i horsemanship. Hun har en passion for hestevelfærd. Julie manglede et mere personligt alternativ til de stock-photos som hun tidligere havde gjort brug af til hendes undervisning af hestevelfærd. Østerskovhus leverede et personligt mediebibliotek i tråd med Julies smukke tilgang til heste.

Visit Haderslev

Visit Haderslev skulle bruge billeder til kampagnen “smagsoplevelser i Haderslev”. Fokus var på lokale restauranter, caféer og spisesteder, hvor turister og besøgende kan få spændende kulinariske oplevelser. Hele kampagnens visuelle udtryk blev planlagt og udført af Østerskovhus.